ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Λύθηκε το μυστήριο με το ψάρι που δάγκωνε λουόμενους

Γαλλία: Λύθηκε το μυστήριο με το ψάρι που δάγκωνε λουόμενους

Λύθηκε το μυστήριο που είχε προκαλέσει συναγερμό στους ειδικούς σχετικά με τα δαγκώματα ψαριού που προκαλούσαν ακόμη και αιμορραγία σε λουόμενους σε παραλίες της Γαλλίας, στη Μεσόγειο.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν στην Ωντ και στην Κυανή Ακτή όπου λουόμενοι δέχτηκαν μυστηριώδη δαγκώματα σε πόδια και πατούσες! Σύμφωνα με nicematin.com, τουλάχιστον τέσσερα άτομα αιμορράγησαν ενώ περπατούσαν στα ρηχά, κοντά στην ακτή!

Όπως διαπιστώθηκε τελικά από ειδικούς που επικαλέστηκε το France 3, πίσω από τις επιθέσεις βρισκόταν το λεγόμενο «γουρουνόψαρο».

Γνωστό κι ως βαλιστής, το γουρουνόψαρο διαθέτει πολύ δυνατά δόντια.

Όπως εξήγησε ο ειδικός στη βιοποικιλότητα, Pascal Romans, πρόκειται για ένα περίεργο ψάρι.

«Δεν φοβάται τον άνθρωπο: Εάν ενοχληθεί, επιτίθεται και εάν κυνηγάει, δοκιμάζει πάντα, ακόμη και τους ανθρώπους» δήλωσε.

Ο Romans, μιλώντας στο «La Voix du Nord», είπε ότι τι γουρουνόψαρο μπορεί να επιτίθεται σε ανθρώπους επειδή «το νερό είναι πιο ζεστό, ο μεταβολισμός του αυξάνεται και πρέπει να τρώει περισσότερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ο ειδικός πρόσθεσε ότι η επιθετικότητα αυτού του είδους θα μπορούσε να εξηγηθεί από την περίοδο αναπαραγωγής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.