ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Παπαζάχος: «Θα υπάρξει μεγάλη σεισμική ακολουθία το επόμενο 48ωρο»

Κ.Παπαζάχος: «Θα υπάρξει μεγάλη σεισμική ακολουθία το επόμενο 48ωρο»

Ο σεισμολόγος, Κώστας Παπαζάχος αναφέρθηκε στον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε ανοιχτά της Σάμου, τονίζοντας πως θα υπάρξει μεγάλη σεισμική ακολουθία το επόμενο 48ωρο και σίγουρα την επόμενη βδομάδα.

«Είναι ένας πολύ μεγάλος σεισμός μεγαλύτερος του αρχικού ανακοινωθέντος της τάξεως των 6,8 με 6,9 Ρίχτερ» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο κ. Παπαζάχος επεσήμανε πως οποιοδήποτε κτίσμα παρουσιάζει την οποιαδήποτε βλάβη ή εμφανίζει έστω και υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ή να κατοικηθεί μέχρι να ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους μονάχα την υπεύθυνη ενημέρωση τόσο από τους αρμόδιους όσο και από την πολιτεία και υπογράμμισε το γεγονός ότι όταν σημειώνονται τόσο ισχυρές δονήσεις θα πρέπει να αποφεύγονται οι ακτές από τους κατοίκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή την στιγμή μας νοιάζουν οι προεκτάσεις του ήδη υπάρχοντος ρήγματος» κατέληξε ο σεισμολόγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.