ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτοψία Ε.Λέκκα στην Εύβοια μετά τις κακοκαιρίες – «Υπάρχει κίνδυνος από τις κατολισθήσεις»

Επισήμανε πως οι δήμοι δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν αυτό το βάρος της αποκατάστασης σε οικονομικό επίπεδο

Αυτοψία Ε.Λέκκα στην Εύβοια μετά τις κακοκαιρίες – «Υπάρχει κίνδυνος από τις κατολισθήσεις»

Αυτοψία στην Εύβοια πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας μετά το πέρασμα της τελευταίας κακοκαιρίας.

Όπως τόνισε μιλώντας στο evima.gr, επισκέφτηκε σήμερα μαζί με τον δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας συγκεκριμένα σημεία και διαπίστωσε δυστυχώς εκτεταμένες καταστροφές μετά το πέρασμα των δύο κυμάτων κακοκαιρίας που χτύπησαν το νησί.

Οι καταστροφές είναι μεγάλες και αφορούν δρόμους, σπίτια αλλά και υποδομές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το οδικό δίκτυο έχει υποστεί σοβαρές και ειδικά οι οδηγοί που κινούνται στον επαρχιακό δρόμο από Αιδηψό σε Λίμνη και από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία και το αντίστροφο καθώς οι κατολισθήσεις συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πρέπει να γίνει μια σύσκεψη κυβέρνησης, περιφέρειας μαζί με τους δήμους ώστε να δοθεί οικονομική ενίσχυση στην βόρεια Εύβοια για να αποκατασταθούν οι ζημιές», σχολίασε επισημαίνοντας πως οι δήμοι δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν αυτό το βάρος της αποκατάστασης σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.