ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκοτώθηκε στα Ιμαλάια ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης (φώτο)

«Έσβησε» ενώ κατέβαινε από το όρος

Σκοτώθηκε στα Ιμαλάια ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης (φώτο)

Στο βουνό Νταουλαγκίρι, που ανήκει στην οροσειρά των Ιμαλαΐων, άφησε την τελευταία του πνοή ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης.

Ο 60χρονος, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κατέβαινε από το όρος.

Σε υψόμετρο 7.400μ πολύ κοντά στο camp3 στις 4:00 το ξημέρωμα ώρα Νεπάλ υστερα από τεράστια σωματική και ψυχική προσπάθεια και έλλειψη πρόσθετου οξυγόνου.

Αντώνης Συκάρης: Η τελευταία ανάρτηση

Μόλις χθες, είχε ανεβάσει post χαρούμενος για την “κατάκτηση” της κορυφής του όρους Νταουλαγκίρι, στα 8.167 μέτρα.

«Σας αγαπώ όλους». Με αυτές τις τρεις λέξεις έκλεινε την ανάρτησή του πριν από σχεδόν 24 ώρες, ο Αντώνης Συκάρης, όταν ανακοίνωνε την κατάκτηση της κορυφής του όρους Νταουλαγκίρι.

Έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή: «Σήμερα, 11 Απριλίου 2022, η ώρα 12:50-ώρα Νεπάλ βρίσκομαι στην κορυφή του Dhaulagiri 8.167 μέτρα. Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή:

Στον Νίκο Παπανδρέου και την οικογένειά του.

Στον Μπάμπη Τσουπρά και στην οικογένειά του.

Και στον Ερμή – Θεοφάνη Θεοχαροπουλο.

Ακόμα Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους ορειβάτες και στη μικρή μου Ίριδα, την εγγονή μου.

Ιριδά μου είμαι στην κορφή!!!

Ο “πα” είναι στην κορυφή!!!

Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου και τους φίλους μου που μέσα από τα social με υποστήριξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή! Χάρη σε αυτούς το πέτυχα!!!

Σας αγαπώ όλους!!!».  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.