ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανία: Δεκάδες αστυνομικοί στους δρόμους για να βρούνε το λιοντάρι που κυκλοφορεί – Οπλισμένοι και οι… κτηνίατροι (βίντεο)

Το έχουν δει τουλάχιστον δύο φορές και δεν μπόρεσαν να το πλησιάσουν

Γερμανία: Δεκάδες αστυνομικοί στους δρόμους για να βρούνε το λιοντάρι που κυκλοφορεί – Οπλισμένοι και οι… κτηνίατροι (βίντεο)

Συνεχίζεται από τις πρώτες πρωινές ώρες η επιχείρηση για τον εντοπισμό λιονταριού, το οποίο θεωρείται ότι κυκλοφορεί ελεύθερο στα νότια του Βερολίνου, ενδεχομένως και στο γειτονικό Βρανδεμβούργο.

Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, κτηνίατροι και κυνηγοί συμμετέχουν στην επιχείρηση, την οποία συνδράμουν ελικόπτερα με θερμικές κάμερες και ειδικό τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η αστυνομία δέχθηκε καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ στις αρχές παραδόθηκε και σχετικό βίντεο.

Έκτοτε αστυνομικοί έχουν τουλάχιστον δύο φορές δει το αιλουροειδές, αλλά δεν έχουν καταφέρει να το πλησιάσουν, ενώ βρίσκεται σε ισχύ έκκληση προς τους πολίτες να μην κυκλοφορούν στον δρόμο και να μην αφήνουν τα κατοικίδιά τους εκτός σπιτιού.

Πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 2019 πέτυχαν ή απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές;

  • Πέτυχαν (5%, 697 Votes)
  • Απέτυχαν (90%, 13.876 Votes)
  • Μέτρια αποτελέσματα (4%, 690 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 117 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.380

Loading ... Loading ...

Οι αστυνομικοί φέρουν βαρύ οπλισμό, ενώ οι κτηνίατροι έχουν μαζί τους ειδικά πιστόλια αναισθητοποίησης. Μάλιστα, θα προβληθεί έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή, προκειμένου οι αρχές να συλλέξουν πληροφορίες από τους τηλεθεατές σχετικά με το πού μπορεί να βρίσκεται το ζώο.

Ασαφές παραμένει έως τώρα και το από πού διέφυγε το τετράποδο, καθώς δεν έχει αναφερθεί οτιδήποτε από ζωολογικούς κήπους και τσίρκο που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Στέφαν Βούντερλιχ, εκπρόσωπο του Διεθνούς Συμβουλίου Διατήρησης των Ειδών και του Γερμανικού Κυνηγετικού Συλλόγου, υπάρχουν και ιδιώτες που έχουν άγρια ζώα στην κατοχή τους, με τη «μαύρη αγορά» και το αντίστοιχο δίκτυο να είναι ιδιαίτερα ενεργό στο νότιο Βερολίνο, μέσω ομάδας στην πλατφόρμα επικοινωνίας WhatsApp.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.