ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατακλυσμός στις Μοίρες Ηρακλείου: Παρασύρθηκαν οχήματα και βούλωσαν φρεάτια (βίντεο)

Κατακλυσμός στις Μοίρες Ηρακλείου: Παρασύρθηκαν οχήματα και βούλωσαν φρεάτια (βίντεο)

Έφτασε και στην Κρήτη το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την ηπειρωτική χώρα με τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Τα ξημερώματα σημειώθηκε σφοδρή βροχόπτωση με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ αναμένεται να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις, με τους ανέμους να πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Στις Μοίρες και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς σημειώθηκαν κατακλυσμιαία φαινόμενα, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι σε διάφορες περιοχές. Στα Καπαριανά βούλωσαν φρεάτια ενώ έκκληση για βοήθεια έκανε ο δήμαρχο Φαιστού κ.Αρμουτάκης.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στην  Αγία Βαρβάρα (κοντά στα Μούλια, στις στροφές) καθώς επίσης πριν την Αυγενική  και στον Άγιο Σώζοντα κοντά στα Πεζά ενώ κλήθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες να παρέμβουν. Μεγάλη προσοχή συνίσταται στους δρόμους καθώς μικροπροβλήματα έχουν προκληθεί από την βροχόπτωση ενώ μειωμένη είναι η ορατότητα.

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου

Σε ετοιμότητα θέτει τις υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου σε περίπτωση ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ.Μαρίνος Παττακός.

« Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με οδηγία της Πολιτικής Προστασίας και έκτακτου δελτίου Ε.Μ.Υ. για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες από σήμερα Παρασκευή 23/10/2015 έως την Κυριακή 25/10/15, θέσατε σε άμεση ετοιμότητα προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό υπηρεσιών σας, για συνδρομή και βοήθεια των πολιτών, σε περίπτωση εκδήλωσης πλημμυρικών και άλλων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» τονίζει σε έγγραφό του προς τις υπηρεσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.