ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα την εβδομάδα των Χριστουγέννων – Αναλυτικά η πρόγνωση

Γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα την εβδομάδα των Χριστουγέννων – Αναλυτικά η πρόγνωση

Δείτε τι καιρό θα κάνει την εβδομάδα των Χριστουγέννων σύμφωνα με την  πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα την εβδομάδα των Χριστουγέννων σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Ειδικότερα για την Δευτέρα (21/12), ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις να αναπτύσσονται τοπικά στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ ενώ τη νύχτα και το πρωί θα έχουμε παγετό κατά τόπους στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους άνεμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου με την ελάχιστη στα βόρεια του νομού να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη με τους ανέμου να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς με ένταση 2 έως 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 1 και 14 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 00 (μηδέν) έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 3 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 3 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Τρίτη (22/12)

Γενικά αίθριος ο καιρός την Τρίτη (22/12) σε ολόκληρη την χώρα με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται μόνο στην Κρήτη. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά κατά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ο καιρός την Τετάρτη (23/12) και την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12)

Γενικά αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, με την θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα (25/12)

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την ημέρα των Χριστουγέννων, Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη την χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Ο καιρός το Σάββατο (26/12)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα ανατολικά και τα νότια της χώρα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.