ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Πολικό” ψύχος στη Δυτική Μακεδονία: -16 στα Γρεβενά, -13 στην Πτολεμαΐδα

“Πολικό” ψύχος στη Δυτική Μακεδονία: -16 στα Γρεβενά, -13 στην Πτολεμαΐδα

Με ασθενείς χιονοπτώσεις αποχαιρέτησε το 2015 και με ολικό παγετό υποδέχτηκε η Δυτική Μακεδονία, το νέο χρόνο, το 2016.

Οι χιονοπτώσεις σταμάτησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τη θέση τους πήρε η κάθετη πτώση της θερμοκρασίας με τον ολικό παγετό να επικρατεί σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες την πρώτη μέρα του νέου έτους, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το kozanilife.gr, ήταν: 

-16 στα Γρεβενά

-13 στην Πτολεμαΐδα

-10 στην Καστοριά

-9 στην Κοζάνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τσουχτερό κρύο θα συνεχιστεί και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου με πιθανότητα και πάλι για ασθενείς χιονοπτώσεις την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στη Δυτική Μακεδονία, ενώ σχετική άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.