ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η θάλασσα… βγήκε στη στεριά- Πτώσεις δένδρων, θυελλώδεις άνεμοι και σκόνη στη Πάτρα (φωτό)

Η θάλασσα… βγήκε στη στεριά- Πτώσεις δένδρων, θυελλώδεις άνεμοι και σκόνη στη Πάτρα (φωτό)

Σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες , πτώσεις δένδρων και συναγερμό στην Πολιτική προστασία, την πυροσβεστική την αστυνομία και το Δήμο έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Λίγο μετά τις 06:30 το πρωί σημειώθηκε πτώση δέντρου πάνω σε Ι.Χ. στην περιοχή του Ακταίου επί της Αγίας Βαρβάρας και επί τόπου βρίσκονται οχήματα της πυροσβεστικής , συνεργεία του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.

Προβλήματα δημιούργησαν στο θαλάσσιο μέτωπο της περιοχής του Ψαθοπύργου, του Ακταίου και του Ρίου , τα μποφόρ «βγάζοντας» τη θάλασσα στη στεριά.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων κλειστή παραμένει από χθες το απόγευμα η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου ενώ η κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» για λόγους ασφαλείας έχει απαγορευθεί για δίκυκλα, τροχόσπιτα, κενά οχήματα με υψηλές πλευρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.