ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα από την αφρικανική σκόνη – Πότε υποχωρεί (φώτο-βίντεο)

Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα από την αφρικανική σκόνη – Πότε υποχωρεί (φώτο-βίντεο)

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η μεταφορά Αφρικανικής σκόνης που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στη χώρα μας, αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα και αύριο, ενώ από την Πέμπτη 08/10 σταδιακά θα υποχωρήσει.

​Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η πρόγνωση που αφορά τις συγκεντρώσεις σκόνης στη χώρα μας για το προαναφερθέν διάστημα.

Επιπροσθέτως, όπως φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια της Τρίτης 06/10 βροχές οι οποίες θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχών αναμένεται να εκδηλωθούν σε περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας, με πιο γενικευμένα φαινόμενα στα βορειοδυτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.