ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισχυρή καταιγίδα & χαλαζόπτωση στην Αττική – Προβλήματα στην κυκλοφορία (βίντεο-φωτό)

Ισχυρή καταιγίδα & χαλαζόπτωση στην Αττική – Προβλήματα στην κυκλοφορία (βίντεο-φωτό)

Ισχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση έπληξε λίγο πριν τις 8 την Αττική, όπως είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ. Κεραυνοί «φωτίζουν» τον αττικό ουρανό ενώ πολλή είναι και η ποσότητα της βροχής που πέφτει.

Η καταιγίδα έχει προκαλέσει ήδη προβλήματα στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στη λεωφόρο Κηφισού από το ύψος του Περιστερίου, μέχρι τη Μεταμόρφωση και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Κηφισίας και στη λεωφόρο Μεσογείων τμηματικά, αλλά και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Επιπλέον, δυσκολίες παρατηρούνται και στην Αττική οδό από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι τη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βαθμιαία αναμένεται να εξασθενήσουν τα φαινόμενα από τα βορειοδυτικά.

Ο εντυπωσιακός κόκκινος ουρανός πριν την καταιγίδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.