ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – «Έρχονται» βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από νοτιοανατολικούς ανέμους 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – «Έρχονται» βροχές και καταιγίδες

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού καθώς από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τα έντονα φαινόμενα που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Την Κυριακή (25-02-24)

α. Από τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Τη Δευτέρα (26-02-24)

α. Από τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά), την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), τις Κυκλάδες, την Κρήτη (κυρίως στα νότια), την Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Εύβοια και τις Σποράδες με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

β. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη (27-02-24)

α. Τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν στις νότιες περιοχές των Δωδεκανήσων και βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.