Κ.Μαρουσάκης: «Ανοιξιάτικο διάλειμμα και μετά ξανά κρύο και κακοκαιρία»

Τι καιρό θα έχουμε αύριο Τσικνοπέμπτη

Κ.Μαρουσάκης: «Ανοιξιάτικο διάλειμμα και μετά ξανά κρύο και κακοκαιρία»

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες της τρέχουσας εβδομάδας με τον υδράργυρο σε τροχιά ανόδου ο οποίος αναμένεται να “φλερτάρει” τοπικά ακόμα και με τους 20 βαθμούς κελσίου δημιουργώντας ένα ανοιξιάτικο καιρικό σκηνικό μέχρι και την Κυριακή.

Μοναδική παραφωνία στην όλη αυτή καιρική κατάσταση οι πρωινές ομίχλες αλλά και το κρύο τη νύχτα και το πρωί.

Βέβαια, μπορεί οι επόμενες ημέρες να θυμίσουν άνοιξη, παρόλα αυτά ο χειμώνας ο οποίος ήρθε με καθυστέρηση στη χώρα μας κι όχι μόνο, φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Αυτό σημαίνει ότι μετά κι από αυτό το ανοιξιάτικο διάλειμμα, θα ακολουθήσει και πάλι βαρυχειμωνιά φέρνοντας το τσουχτερό κρύο και τις κακοκαιρίες ξανά στη χώρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε νέα ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η ανάρτησή του

-Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα και αρκετή ηλιοφάνεια. Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή.

-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές πάνω από τα κανονικά για την εποχή με πτώση από την Κυριακή και μετά.

-Οι άνεμοι στα πελάγη θα στραφούν σε νοτιάδες στα μέσα της εβδομάδος μποφόρ ενώ από την Κυριακή θα επικρατήσουν βοριάδες.

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα την Τσικνοπέμπτη και μόνο στα βόρεια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Από πλευράς θερμοκρασιών η παγωνιά θα διατηρηθεί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τη νύχτα και νωρίς το πρωί αλλά θα είναι αρκετά υψηλότερη από τις θερμοκρασίες που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεσημέρι θα έχουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ο υδράργυρος θα φθάσει στα βόρεια τους 9 με 13 βαθμούς, τοπικά ακόμη και τους 14 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 και στα νότια ακόμη και τους 17 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.