ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάκης Αρναούτογλου για καύσωνα: «Αυτή δεν είναι η καλύτερη εξέλιξη»

Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου

Σάκης Αρναούτογλου για καύσωνα: «Αυτή δεν είναι η καλύτερη εξέλιξη»

Σε νέα ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για «αψιμαχίες μεταξύ μελτεμιού και καύσωνα» οι οποίες θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές του Αιγαίου και γύρω από το πέλαγος από την Κυριακή και κυρίως τη Δευτέρα.

Όπως επεσήμανε «δεν δείχνει να είναι αυτή και η καλύτερη εξέλιξη, καθώς θα μεγαλώσει πάρα πολύ ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών».

Ο μετεωρολόγος τόνισε πως η ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά από την Κυριακή και μετά θέλει μεγάλη προσοχή!

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά από την Κυριακή και μετά θέλει μεγάλη προσοχή!

Oι πρώτες αψιμαχίες μεταξύ μελτεμιού και καύσωνα θα λάβουν χώρα σε αρκετές περιοχές του Αιγαίου και γύρω από το πέλαγος από την Κυριακή και κυρίως τη Δευτέρα με εντάσεις στα 6-7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ συμπεριλαμβανομένης κυρίως της Αττικής Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας, Αρκαδίας και Λακωνίας (περιοχές στον χάρτη με τα ανεμούρια)!

Δεν δείχνει να είναι αυτή και η καλύτερη εξέλιξη, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών που θα συνεχίσουν να επικρατούν παρά τη μικρή υποχώρηση του καύσωνα στην ανατολική Ελλάδα, καθώς θα μεγαλώσει πάρα πολύ ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών!!!

Λεπτομέρειες για το τι αντίκτυπο θα έχουν τα μελτέμια όσον αφορά στη θερμοκρασία στις συγκεκριμένες περιοχές (με τα ανεμούρια) και για πόσες μέρες, καθώς και για την γενικότερα εμμονική συμπεριφορά του καύσωνα σε μεγάλο μέρος της χώρας με νέα άνοδο της θερμοκρασίας από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αλλά και για το πότε προβλέπεται αυτός να υποχωρήσει σύμφωνα και με τα σημερινά στοιχεία… ρίξτε μια ματιά στο δελτίο εδώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.