ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μωρό προσπαθεί μάταια να παρακινήσει το μπουλντόγκ για βόλτα! [βίντεο]

Μωρό προσπαθεί μάταια να παρακινήσει το μπουλντόγκ για βόλτα! [βίντεο]

Δεν είναι κάτι άγνωστο. Τα σκυλιά έχουν έναν μόνο αφέντη και σε αυτόν υπακούνε πάντα. Στους υπόλοιπους υπακούν μόνο όταν τους καπνίσει. Εκτός κι αν πρόκειται για μάσα ή χάδια. Εκεί δεν αντιστέκονται σε κανέναν. Όπως όμως λέει και η παροιμία «δεν μπορείς να μάθεις σε έναν γέρο σκύλο νέα κόλπα», οπότε αν δεν είσαι ο αφέντης του, μην περιμένεις καμία τρομερή ανταπόκριση σε αυτό που θες. 

Ιδίως αν είσαι ένας μπόμπιρας 11 μηνών που βρίσκεται μόλις στην πρώτη σελίδα της εκμάθησης του περιβάλλοντος του και του μικρόκοσμού του. Έτσι, αυτός ο μπέμπης που έχει μια διαρκή διάθεση για παιχνίδι σε αυτή την ηλικία, άλλωστε μόλις έχει μάθει να περπατάει, θέλησε να πάει μια βόλτα με το μπουλντόγκ του μπαμπά του. Μιλάμε για ένα μπουλντόγκ που έχει βάρος 50-55 κιλά. Ένα μπουλντόγκ που δεν είχε καμία όρεξη να τρέχει και να πάει βόλτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο κι αν τραβούσε το λουρί ο μικρός, το σκυλί δεν είχε καμία αντίδραση. Απλώς τον κοιτούσε με αυτό το κενό βλέμμα που έχουν τα μπουλντόγκ. Εννοείται πως ο μπέμπης δεν χαλάστηκε καθόλου και γελούσε διαρκώς. Ευτυχώς που δεν κουνήθηκε πάντως γιατί ο μικρός θα έκανε road surfing χωρίς σανίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.