ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ατρόμητοι» διαρρήκτες: Ένα μικρό σκυλάκι τους πήρε στο κατώφλι – Ακόμα… τρέχουν (βίντεο)

«Ατρόμητοι» διαρρήκτες: Ένα μικρό σκυλάκι τους πήρε στο κατώφλι – Ακόμα… τρέχουν (βίντεο)

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για σκυλιά να παίρνουν στο κατώφλι διαρρήκτες, όμως συνήθως τα αυτά τα σκυλιά είναι διάφορα μεγαλόσωμα σκυλιά. Αυτή τη φορά όμως οι διαρρήκτες το έβαλαν στα πόδια εξαιτίας ενός μικροσκοπικού σκύλου.

Συγκεκριμένα, στις 6:01 τα ξημερώματα, η κάμερα ασφαλείας της Λίντα Κναθ από το Κουήνσλαντ κατέγραψε δύο άγνωστους άντρες να προσπαθούν να κάνουν διάρρηξη στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας.

Οι άντρες κατόρθωσαν να μπουν στην οικία της Κναθ, αλλά τράπηκαν σε φυγή αμέσως μόλις ο σκύλος της, ο Μάρλεϊ, άρχισε να γαβγίζει.

Οι επίδοξοι ληστές το έβαλαν στα πόδια τρομοκρατημένοι, με τον Μάρλεϊ να τους έχει πάρει στο κυνήγι.

Κι να περιμένετε να δείτε ένα τρομερό πιτ μπουλ ή έστω ένα λυκόσκυλο ή κάποιο άλλο μεγαλόσωμο σκυλί, θα περιμένετε άδικα.

Ο Μάρλεϊ όσο μπόι του λείπει, το έχει σε θάρρος και αποφασιστικότητα κι έτσι η γιαγιά γλίτωσε από τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.