ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κουνέλια βγαλμένα από παραμύθι – Φοιτητής στο Μεξικό εκτρέφει τα μεγαλύτερα στον κόσμο (βίντεο)

Κουνέλια βγαλμένα από παραμύθι – Φοιτητής στο Μεξικό εκτρέφει τα μεγαλύτερα στον κόσμο (βίντεο)

Ένας φοιτητής κτηνιατρικής και ζωοτεχνολογίας από το Μεξικό εφάρμοσε τεχνικές γενετικής για να μεγαλώσει μια νέα οικογένεια της μεγαλύτερης φυλής κουνελιών στον κόσμο, τον φλαμανδικό γίγαντα.

Τα ζώα που εκτρέφονται από τον Κίρο Γιακίν είναι μεταξύ 6 και 10 κιλών και η γούνα τους μπορεί να είναι λευκή μαύρη, ριγωτή ή μπλε.

“Το φλαμανδικό γιγαντιαίο κουνέλι είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη φύση. Θεωρείται ο “μπασκετμπολίστας” των κουνελιών”, αναφέρει ο 21χρονος επιστήμονας.

Εξηγεί παράλληλα ότι για να φτάσουν σε αυτό το μέγεθος δεν τρέφονται με διαγονιδιακά ή χημικά προϊόντα.

Ο Γιάκιν είπε ότι στόχος του είναι να κάνει τα ζώα να ζυγίζουν περισσότερο από δέκα κιλά, το οποίο είναι το τυπικό όριο στην άγρια ​​φύση για το φλαμανδικό γιγαντιαίο κουνέλι και να βοηθήσει να σωθεί η φυλή αυτή.

“Θέλω να σώσω αυτή τη φυλή κουνελιών και να την κάνω γνωστή στους ανθρώπους. Θέλω οι άνθρωποι να δουν ότι δεν υπάρχει μόνο μία φυλή κουνελιών, αλλά υπάρχουν πολλά από αυτά και κάποια είναι υπέροχα όπως το φλαμανδικό γιγαντιαίο κουνέλι” , αναφέρει ο φοιτητής.

Επεσήμανε ότι αυτό το κουνέλι χρησιμοποιείται περισσότερο ως κατοικίδιο, γιατί είναι πιο ήρεμο, στοργικό και του αρέσει περισσότερο η φροντίδα και η αγάπη των ανθρώπων.

Εκτός από έναν καλό σκοπό, η δουλειά του Γιακίν τον πληρώνει καλά. Η τιμή κάθε ζώου ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθος, από 30 έως 170 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κίρο έχει σήμερα μια λίστα αναμονής οκτώ μηνών για όσους επιθυμούν να πάρουν ένα μοναδικό γιγαντιαίο κατοικίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.