Αυτά είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο – Δεν φαντάζεστε τι περιουσία έχουν

Σχεδόν... μεγιστάνες

Αυτά είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο – Δεν φαντάζεστε τι περιουσία έχουν

Βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες άφησαν τεράστιες κληρονομιές στα κατοικίδιά τους, καθιστώντας τα μεγιστάνες του πλούτου.

Σύμφωνα με το Petplan τα παρακάτω είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο.

Trouble (σκύλος): 8.000.000 ευρώ

Ο Trouble, ένα μαλτέζικο τερριέ, επιβεβαίωσε το όνομά του (μπελάς) όταν το 2007 οι συγγενείς τής Leona Hemsley προσέβαλαν τη διαθήκη της και κατάφεραν να περιορίσουν την περιουσία του κατά 6 εκ. ευρώ. Με τα υπόλοιπα 8 βέβαια ο Trouble συνεχίζει να ζει πολυτελώς στη Νέα Υόρκη

Blackie (γάτα): 10.000.000 ευρώ

Η πλουσιότερη γάτα του πλανήτη. Ο ιδιοκτήτης της, Ben Rea άφησε όλη του την περιουσία στο Blackie και σε ιδρύματα για γάτες.

Gigoo (χήνα): 11.000.000 ευρώ

Ο Miles Blackwell δώρισε στο φτερωτό φίλο του, το Gigoo, 10 εκ. λίρες ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου του.

Toby Rimes (σκύλος): 33.000.000 ευρώ

Ο Toby είναι ο τελευταίος απόγονος μιας γενιάς καννίς, η περιουσία των οποίων χρονολογείται από το 1931, όταν η Ella Wendel άφησε στο κατοικίδιό της 15 εκ δολάρια. Με τα χρόνια η περιουσία μεγάλωσε και έφτασε πλέον τα 33 εκ. ευρώ!

Kalu (χιμπατζής): 58.000.000 ευρώ

Ενώ οι υπόλοιποι του είδους του διαβιούν στα δέντρα ο Kalu, που κληρονόμησε την περιουσία της Patricia O’Neill, ζει πολυτελώς στη βίλα του στο Κέιπ Τάουν.

Gunther IV (σκύλος): 250.000.000 ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλουσιότερο κατοικίδιο του πλανήτη ο Gunther IV κληρονόμησε την τεράστια περιουσία του από την κόμισσα Karlotta Libenstein. Είναι ένας μεγιστάνας του real estate καθώς είναι ιδιοκτήτης αρκετών κατοικιών, μεταξύ των οποίων η έπαυλη της Μαντόνα στο Μαϊάμι. Διαθέτει τον προσωπικό του μπάτλερ ενώ το γεύμα του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χαβιάρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.