ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Φρίκη στη Στυλίδα: Έδεσαν, βασάνισαν και σκότωσαν σκύλο σε αγροτική περιοχή

Σοκαριστικές εικόνες

Φρίκη στη Στυλίδα: Έδεσαν, βασάνισαν και σκότωσαν σκύλο σε αγροτική περιοχή

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την άγρια δολοφονία ενός τσοπανόσκυλου σε αγροτική περιοχή του Δήμου Στυλίδας.

Το άτυχο τετράποδο εντοπίστηκε από περιπατητή σε αγροτικό δρόμο στο ύψος του Υποσταθμού της ΔΕΗ μετά τη γέφυρα της Αγίας Μαρίνας.

Ήταν δεμένο στο λαιμό αλλά και στα πίσω πόδια και από τα ίχνη γύρω του φαίνεται ότι βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Το άτυχο σκυλί είχε σκάψει γύρω του προσπαθώντας να ανεβεί στο δρόμο και να απελευθερωθεί από τα δεσμά του. Δεν αποκλείεται να ήταν δεμένα και τα μπροστινά του πόδια και να κατάφερε να απαλλαγεί από τον σπάγκο.

Ο δολοφόνος του, αφού του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς το πέταξε στο σημείο που δεν προσεγγίζεται συχνά από ανθρώπους, για να ολοκληρωθεί το έγκλημά του.

Όποιος αναγνωρίζει το συγκεκριμένο σκυλί ή έχει δει κάτι σχετικά με την κακοποίηση και τελικά τη δολοφονία του, ας επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο ή και με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα μήπως και βρεθεί το «ανθρωποειδές» που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.