Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε και έστειλε στο νοσοκομείο άνδρα

«Πάλεψα μαζί του για να αποφύγω τα χειρότερα»

Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε και έστειλε στο νοσοκομείο άνδρα

Κακά ξεμπερδέματα είχε άνδρας στην Λαμία μετά από επίθεση που δέχθηκε από λυκόσκυλο.

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (11/6) στη βόρεια πλευρά της πόλης, όταν το θύμα πήγε στο κτήμα του για να κάνει κάποιες εργασίες. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα LamiaReport την ώρα που ξεφόρτωνε κάποια πράγματα από το αυτοκίνητό του, ένα λυκόσκυλο που φυλάει το διπλανό κτήμα, άγνωστο πως βρέθηκε μέσα στο δικό του κτήμα και του όρμηξε.

Αρχικά τον δάγκωσε στον αριστερό γλουτό και στη συνέχεια τον έριξε κάτω προσπαθώντας να τον δαγκώσει στο λαιμό και στο κεφάλι. Όπως είπε στο LamiaReport ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση, πάλεψε μαζί του για να αποφύγει τα χειρότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σκύλος του κατάφερε τελικά δαγκωματιές στο αριστερό πόδι και στο αριστερό χέρι, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και στο δικό του σκυλί, πριν το θύμα με τη βοήθεια ενός ακόμη γείτονα καταφέρουν να το απομακρύνουν. Η επίθεση έχει καταγραφεί από την αστυνομία, ενώ ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.