ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψαράδες έπιασαν έναν καρχαρία… Κύκλωπα (φώτο)

Ψαράδες έπιασαν έναν καρχαρία… Κύκλωπα (φώτο)

Έναν μεγάλο καρχαρία έπιασαν ψαράδες στην Ινδονησία με τα δίχτα τους.

Αφού τον σκότωσαν άρχισαν να τον τεμαχίζουν για να πουλήσουν το κρέας του.

Ξαφνικά και ενώ είχαν ανοίξει την κοιλιά του, τα έχασαν με αυτό που είδαν μέσα. Ένας μικρός καρχαρίας αλμπίνος, με ένα μεγάλο μάτι επάνω από τη μύτη σαν Κύκλωπας, βρισκόταν μέσα. Ο μεγάλος καρχαρίας τον είχε φάει και δεν είχε προλάβει να τον χωνέψει. Ο μικρός κύκλωπας ήταν άθικτος.

Είχε κανονικά τον κορμό του, την ουρά του, τα πτερύγια του ήταν σχηματισμένα και δεν είχε μάτια στη θέση που θα έπρεπε αλλά ένα μεγάλο μάτι ακριβώς επάνω από τη μύτη του.

Όταν έπιασαν στεριά και ανέφεραν το περαστικό, κάποιοι επιστήμονες που είδαν το καρχαριάκι είπαν ότι δεν το είχε φάει ο μεγάλος καρχαρίας που ψάρεψαν αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο μεγάλος καρχαρίας ήταν θηλυκός και έγκυος τον καρχαρία κύκλωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.