ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυρκαγίες σε Ηλεία και Λακωνία: Πραγματοποιήθηκαν 3 συλλήψεις

Τους επιβλήθηκε πρόστιμο

Πυρκαγίες σε Ηλεία και Λακωνία: Πραγματοποιήθηκαν 3 συλλήψεις

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νεάπολης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Κάμπου Βοιών, του δήμου Μονεμβασιάς, στην Π.Ε. Λακωνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Σήμερα, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νεάπολης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Αγίου Νικολάου Βοιών, του δήμου Μονεμβασιάς, στην Π.Ε. Λακωνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Ματεσίου, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Π.Ε. Ηλείας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο, στην επαρχιακή οδό Σίνδου – Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.