ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαλκιδική: Νεκρό δελφίνι έπλεε σε παραλία γεμάτη κόσμο

Κάποιοι κολύμπησαν στο σημείο όπου βρισκόταν και κατάφεραν να το βγάλουν στην ακτή

Χαλκιδική: Νεκρό δελφίνι έπλεε σε παραλία γεμάτη κόσμο

Αντιμέτωποι με ένα τρομερά δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν λουόμενοι που έκαναν μπάνιο στην παραλία στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής, καθώς ένα δελφίνι έπλεε νεκρό στη θάλασσα.

Βλέποντάς το, κάποιοι κολύμπησαν στο σημείο όπου βρισκόταν και κατάφεραν να το βγάλουν στην ακτή, όμως, δυστυχώς, το θηλαστικό ήταν ήδη νεκρό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του grtimes.gr.

Μετά από λίγη ώρα κατέφτασαν άντρες του λιμενικού Νέων Μουδανιών, όπου και ενημέρωσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας για το συμβάν, με κλιμάκιο του δήμου να το περισυλλέγει το πρωί της Κυριακής και να το θάβει κοντά στη Νέα Τρίγλια.

Το δελφίνι, δεν ήταν κακοποιημένο, ούτε σε αποσύνθεση και εκτιμάται πως ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα μέτρο και ζύγιζε περίπου 60 κιλά. «Το περισυλλέξαμε σήμερα (Κυριακή) στις 8 το πρωί, με ένα μηχάνημα του δήμου και έναν εργάτη», αναφέρει ο κ. Καραπανταζής διευκρινίζοντας ότι, κατόπιν εντολής του λιμενικού, τμήματος «βοηθάμε σε τέτοιες περιπτώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας του δήμου Νέας Προποντίδας Γιάννης Καραπανταζής, «στα οκτώ χρόνια θητείας μου, τέτοιο περιστατικό με νεκρό δελφίνι μου έχει συμβεί άλλες δυο φορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.