Σπάνιο κλικ: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της Τζένης Καρέζη (φωτο)

Σπάνιο κλικ: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της Τζένης Καρέζη (φωτο)

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έφυγε από τη ζωή το 2004 σε ηλικία 70 ετών.

Στο προφίλ του συλλέκτη @aithomianakis_photocallery στο Instagram, ο οποίος έχει μια πλούσια συλλογή από παλιά περιοδικά από τη δεκαετία του ‘60 έως σήμερα, είδαμε μια σπάνια φωτογραφία του αξέχαστου Έλληνα γόη. Το ασπρόμαυρο κλικ είναι σκαναρισμένο από το περιοδικό «Εικόνες».

Στο ενσταντανέ βλέπουμε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της Τζένης Καρέζη και του Ζάχου Χατζηφωτίου. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ συνοδευόταν από τη Δέσπω Διαμαντίδου, με την οποία τότε διατηρούσε δεσμό, ενώ ο γάμος τελέστηκε στην Αγία Φιλοθέη στις 7 Μαΐου του 1962.

Στη σπάνια φωτογραφία βλέπουμε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες στο «μάγκικο» ζεϊμπέκικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CSToZ-aMM3u/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.