Ανάμεσα στους ανθρώπους που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ήταν και ο Μίμης Πλέσσας.

Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή Love It και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ζεσταθού, αφού έμειναν τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και συνεπώς, χωρίς θέρμανση.

Αρχικά, η Λουκίλα Καρρέρ δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι μπορούσαν να μετακινηθούν σε ένα πιο ασφαλές και σίγουρα πιο ζεστό μέρος, επέλεξαν και οι δύο να παραμείνουν στο σπίτι τους και να δώσουν τη δική τους μάχη.

«Θα είμαι ειλικρινής. Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ δεν ήθελα αυτό όμως, ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη μου και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει. Ήθελα να δώσω τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο ένα ασθενοφόρο ή κάποιον να ανοίξει το δρόμο. Το ζητούμενο ήταν να σώσω, που έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί, αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις και μηνύματα στο κινητό. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Για αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα. Θα θρηνήσουμε θύματα», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έδωσαν το βήμα να μιλήσω και όλους όσους με βοήθησαν να βρω τρόπο επικοινωνίας και περνούσαν μέσα από τα χιόνια. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Χωρίς αυτή τη συλλογική προσπάθεια δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Αν είχαμε φύγει, ναι θα ήμασταν ασφαλείς, όμως κάποιοι θα πεθαίνανε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.