Δ.Πετρόπουλος: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από διάσημο σκηνοθέτη – Άρχισε να με αγγίζει για να δει τη σωματική μου διάπλαση»

«Από το 2006 δεν έχω τηλεόραση, τη βαριέμαι. Ποτέ δεν μου άρεσε»

Δ.Πετρόπουλος: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από διάσημο σκηνοθέτη – Άρχισε να με αγγίζει για να δει τη σωματική μου διάπλαση»

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί όταν ξεκινούσε τη διαδρομή του στον χώρο της τέχνης.

Εσείς δεχθήκατε σεξουαλική παρενόχληση;

Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από διάσημο μάλιστα σκηνοθέτη, όταν ήμουν πολύ νέος ηθοποιός, μαθητής ακόμα στη σχολή. Άρχισε να με αγγίζει για να δει δήθεν εάν έκανε η σωματική μου διάπλαση για τον ρόλο. Αντέδρασα όμως αστραπιαία και το έβαλα στα πόδια.

Από το «Παρά Πέντε» βγάλατε αρκετά χρήματα για να μπορέσετε να πάρετε κάποιο σπίτι;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Τα λεφτά έπρεπε για την εποχή να θεωρηθούν ικανοποιητικά, όχι όμως για να γίνουν τέτοιες επενδύσεις όπως είναι η αγορά ενός σπιτιού. Αυτό μπορούσαν να το κάνουν μόνο οι πέντε πρωταγωνιστές, που πράγματι μπόρεσαν να αγοράσουν σπίτια. Δεν μπορούσαν όλοι οι συντελεστές να πάρουν αυτά τα ποσά.

Δεν μπορώ να πω λοιπόν πως δεν πληρώθηκα καλά. Περίσσεψε και κάτι για να κάνω ταξίδια, όχι όμως για να πάρω σπίτι.

Νοσταλγείτε τον ρόλο του Πρωθυπουργού;

Δε νοσταλγώ τίποτα, γιατί δεν είμαι του παρελθόντος.

Θα θέλατε να γίνει remake αυτής της σειράς;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όχι. Ξανά πάλι τα ίδια, όχι. Δεν έχω ξαναδεί κιόλας τη σειρά. Από το 2006 δεν έχω τηλεόραση, τη βαριέμαι. Ποτέ δεν μου άρεσε. Όταν διορίστηκα ως εκπαιδευτικός στα βουνά στην Ήπειρο, δεν ξαναείδα και δεν μου έλειψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.