ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος μας λέει να #meinoumespiti – To ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος μας λέει να #meinoumespiti – To ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Η Finos Film μας προτρέπει όλους να κάνουμε υπομονή και να μείνουμε μέσα στο σπίτι.

Με ένα βίντεο η Finos Film μας χαρίζει για ακόμα μια φορά στιγμές γέλιου, με αποσπάσματα από την ελληνική ταινία «Για ποιον χτυπά η… κουδούνα» με πρωταγωνιστή τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Η ελληνική ταινία βγήκε στους ελληνικούς κινηματογράφους το 1968 και παίζουν επίσης ο Κώστας Βουτσάς, η Νόρα Βαλσάμη και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Έκοψε 393.900 εισιτήρια και βγήκε στη θέση 13 ανάμεσα σε 108 ταινίες.

Στο βίντεο ακούμε τον μοναδικό ηθοποιό Διονύση Παπαγιαννόπουλο να λέει στο τηλέφωνο: «Τι να κάνετε; Υπομονή και χαίρετε!». Κάνουμε λοιπόν υπομονή και μένουμε σπίτι για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τον κορωνοϊό.

Η Finos Film υποστηρίζει την καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», η οποία συμβουλεύει όλους τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B97KmotKGbB/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.