ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτές οι σκηνές μας έχουν μείνει χαραγμένες από χριστουγεννιάτικες ταινίες (βίντεο)

Αυτές οι σκηνές μας έκαναν να κλάψουμε, να γελάσουμε, να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε

Αυτές οι σκηνές μας έχουν μείνει χαραγμένες από χριστουγεννιάτικες ταινίες (βίντεο)

Οι ταινίες αποτελούν μέρος των παραδόσεων των γιορτών μας όσο το άνοιγμα των δώρων και η ακρόαση του “All I Want For Christmas Is You” της Mariah Carey σε επανάληψη για έναν ολόκληρο μήνα.

Κάθε χρόνο ετοιμαζόμαστε για να παρακολουθήσουμε το Elf, το It’s a Wonderful Life, το Love Actually και άλλες ταινίες, γιατί όσες φορές κι αν τα δούμε, εξακολουθούν να μας βάζουν σε μια χριστουγεννιάτικη κατάσταση.

Ο εντοπισμός των καλύτερων εορταστικών σκηνών στις χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι δύσκολος – κατά βάθος, λατρεύουμε κάθε στιγμή εορταστικού vibe που προσφέρουν οι ταινίες – αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιες σκηνές ξεχωρίζουν!

Παρακάτω θυμόμαστε ….τις σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε, να γελάσουμε, να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε …

Love Actually

Καλά σιγά μην έλειπε από τη λίστα! Σίγουρα, αγαπάμε τη σκηνή του μικρού Max που τρέχει στο αεροδρόμιο να χαιρετήσει τον έρωτά του, αλλά αυτή που ξεχωρίζουμε είναι όταν ο Colin Firth μαθαίνει πορτογαλικά για να πει στην αγαπημένη του ότι την αγαπά!

It’s a Wonderful Life

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο George Bailey βρίσκεται απελπιστικά χρεωμένος και έτσι αποφασίζει ότι η οικογένειά του θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένας άγγελος ονόματι Clarence δείχνει στον George πόσο λάθος κάνει, με αποκορύφωμα να συνειδητοποιεί πόσες ζωές έχει αγγίξει. Στο τέλος, κρατά την κόρη του, η οποία λέει στον δακρυσμένο μπαμπά της: «Ο δάσκαλος λέει κάθε φορά που χτυπάει ένα κουδούνι, ένας άγγελος παίρνει τα φτερά του». Είναι μια συγκλονιστική σκηνή που άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου.

Miracle on 34th Street

Το αρχικό Miracle on 34th Street δείχνει τον Άγιο Βασίλη να δικάζεται. Προκειμένου να αποδείξει ότι ο πελάτης του είναι ο πραγματικός Άγιος Βασίλης, ο δικηγόρος του Άγιου Βασίλη φέρνει σακιά γεμάτα γράμματα που απευθύνονται στον Άγιο Βασίλη από παιδιά από όλο τον κόσμο και τα τοποθετεί στο γραφείο του δικαστή. Συντετριμμένος από την ύπαρξη πίστης από τόσα πολλά παιδιά, ο κριτής αποφασίζει υπέρ του Άγιου Βασίλη και μας κάνει να ξεσπάσουμε αμέσως σε κλάματα!

Mean Girls

Καλά δε γινόταν να λείπει η σκηνή του χορευτικού από την ταινία Mean Girls, που το κασετόφωνο κολλάει και η Lindsay Lohan μαζί με τις υπόλοιπες “πλαστικές” συνεχίζουν το χορευτικό του Jingle Bell Rocks τραγουδώντας!

Little Woman

Οι αδερφές March δεν έχουν χρήματα, αλλά η οικογένειά τους είναι γεμάτη αγάπη. Η συγκινητική αφοσίωσή του ενός στον άλλο εμφανίζεται κυρίως καθώς εκπλήσσουν την άρρωστη Beth με ένα πιάνο την παραμονή των Χριστουγέννων. Το να βλέπεις πόσο χαρούμενη είναι η Beth (ειδικά όταν γνωρίζεις τη μοίρα της…) κάνει αυτό το θαύμα των Χριστουγέννων ακόμα πιο ξεχωριστό.

Home Alone 1&2

Στις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες “Μόνος στο σπίτι” βλέπουμε και στο 1 και στο 2 από ένα πρόσωπο που σημαδεύει τον Kevin. Στο νο1 είναι ο γέρος γείτονάς του και στο νο2 η κυρία με τα περιστέρια. Οι δύο σκηνές που ξεχωρίζουν λοιπόν είναι αυτή που ο Kevin παρακολουθεί το γείτονά του να συμφιλιώνεται με τα παιδιά του και αυτή που δίνει το περιστεράκι της φιλίας στην άστεγη γυναίκα με τα περιστέρια, ως ένδειξη αιώνιας φιλίας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.