ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτή είναι η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ – Θα κυκλοφορήσει το 2115 και έχει σφραγιστεί σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)

Η ταινία καλύπτεται από μυστικότητα, με τις λεπτομέρειες της πλοκής να φυλάσσονται αυστηρά

Αυτή είναι η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ – Θα κυκλοφορήσει το 2115 και έχει σφραγιστεί σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)

Το αινιγματικό έργο «100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ» δεν είναι μια τυπική κινηματογραφική κυκλοφορία.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα κινηματογραφικό πείραμα επικών διαστάσεων, συνδεδεμένο με τη διαδικασία γήρανσης ενός πολυτελούς ποτού.

Ο ίδιος ο τίτλος της ταινίας, «100 χρόνια», είναι μια αναφορά στο χρόνο που χρειάζεται ένα μπουκάλι κονιάκ Louis XIII, ιδιοκτησίας του Rémy Martin, για να ωριμάσει στην τελειότητα. Αυτή η ενδιαφέρουσα συνεργασία μεταξύ του κόσμου του κινηματογράφου και των εκλεκτών αλκοολούχων ποτών έχει δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στους λάτρεις της ταινίας, παρόλο που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2115 για την πρεμιέρα της ταινίας.

Η ταινία καλύπτεται από μυστικότητα, με τις λεπτομέρειες της πλοκής να φυλάσσονται αυστηρά μέχρι την αποκάλυψή του. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο John Malkovich αναλαμβάνει τον ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο, η Shuya Chang από το «Snakehead» ενσαρκώνει τη γυναίκα πρωταγωνίστρια και ο Marko Zaror, γνωστός από το «Redeemer», αναλαμβάνει το ρόλο του ανταγωνιστή.

Οι δημιουργοί της ταινίας έχουν προσθέσει στην ίντριγκα κυκλοφορώντας τρία teaser trailers, το καθένα με τη δική του θεματική εστίαση: «Ρετρό», «Φύση» και «Μέλλον». Αυτές οι ματιές προσφέρουν μια δελεαστική γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε αυτή την πειραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αλλά αυτό που κάνει τη ταινία να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η μυστηριώδης πλοκή του ή το εντυπωσιακό καστ. Η ίδια η ταινία έχει σφραγιστεί σε ένα χρηματοκιβώτιο υψηλής τεχνολογίας, προστατεύεται από αλεξίσφαιρο γυαλί και φυλάσσεται στα κελάρια του Λουδοβίκου XIII στο Κονιάκ της Γαλλίας. Το χρηματοκιβώτιο αυτό είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του ακριβώς την ημερομηνία της πρεμιέρας της ταινίας, επιτρέποντας σε χίλιους τυχερούς επισκέπτες να παρακολουθήσουν την ταινία για πρώτη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ αυτών των τυχερών παρευρισκόμενων θα είναι και συγγενείς του John Malkovich και του Robert Rodriguez, στους οποίους έχουν ανατεθεί εισιτήρια για να τα μεταβιβάσουν στους επιλεγμένους απογόνους τους, εξασφαλίζοντας ότι την ταινία θα ζήσουν οι επόμενες γενιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.