ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

James Bond: Φανς «απειλούν» να μποϊκοτάρουν τις ταινίες αν πρωταγωνιστήσει o Εβραίος ηθοποιός A.Taylor

«Μποϊκοτάρετε το Bond, ελευθερώστε την Παλαιστίνη»

James Bond: Φανς «απειλούν» να μποϊκοτάρουν τις ταινίες αν πρωταγωνιστήσει o Εβραίος ηθοποιός A.Taylor

Θαυμαστές των ταινιών του Τζέιμς Μποντ «απείλησαν» να μποϊκοτάρουν την επόμενη ταινία αν ο Εβραίος ηθοποιός Άαρον Τέιλορ Τζόνσον επιλεγεί ως ο επόμενος 007.

Εν μέσω φημών ότι ο 33χρονος Βρετανός ηθοποιός έχει, σχεδόν, υπογράψει συμφωνία για να ακολουθήσει τα βήματα του Ντάνιελ Κρεγκ ως 007, αντισημιτικά σχόλια εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Το hashtag #BoycottJamesBond έχει, επίσης, κοινοποιηθεί ευρέως στο X, πρώην Twitter

Οι θαυμαστές έχουν εξοργιστεί με τους παραγωγούς, γράφοντας: «Πραγματικά κακός συγχρονισμός με το Ισραήλ να διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα. Ντροπή σας. Ελπίζω η εταιρεία σας να καταρρεύσει». «Μποϊκοτάρετε το Bond, ελευθερώστε την Παλαιστίνη», γράφουν άλλοι. «Δεν θα αγοράσω εισιτήριο για καμία από τις ταινίες της εταιρείας. Θα μποϊκοτάρω όλες τις ταινίες της», γράφει ένας άλλος χρήστης.

Το Community Security Trust, το οποίο καταγράφει τα αντισημιτικά περιστατικά, ανέφερε ότι οι Εβραίοι αντιμετώπισαν αύξηση των επιθέσεων μετά τα αντίποινα του Ισραήλ στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς τον Οκτώβριο.

Ο Άαρον δήλωσε δημοσίως ότι είναι Εβραίος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «Sun» ανέφερε τη Δευτέρα ότι στον Βρετανό ηθοποιό «προσφέρθηκε επίσημα η ευκαιρία να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ», βάζοντας τέλος στις πολύμηνες εικασίες σχετικά με τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ. Ωστόσο, 24 ώρες μετά, το BBC έβαλε τέλος στις εικασίες, με άνθρωπο της παραγωγής να αποκαλύπτει ότι «δεν υπάρχει καμία αλήθεια στις φήμες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.