ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάκης Κωστίνης: «Ο Στάθης Ψάλτης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά»

«Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με την Χριστίνα - Ήθελε να φύγει, να χωρίσει»

Μάκης Κωστίνης: «Ο Στάθης Ψάλτης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά»

Ο Μάκης Κωστίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αποκάλυψε πτυχές από τη σχέση του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη και της τελευταίας του συζύγου, Χριστίνας.

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα της εκταφής του ηθοποιού αναφέρθηκε στη στάση της Χριστίνας Ψάλτη και την ταραχώδη σχέση που είχε το ζευγάρι.

«Ο δήμαρχος έκανε την εκταφή και εφόσον η σύζυγός του, αποστασιοποιήθηκε τελείως, έπρεπε η κόρη του, η Μαρία, να πάει στον δήμο και να πει ότι θέλει να κάνει εκταφή του πατέρα της.

Στο τραπέζι της κηδείας η πρώην σύζυγός του Στάθη μαζί με την κόρη δεν είχαν καλή σχέση με την Χριστίνα, δεν κάθισαν μαζί και έδωσαν δικαιώματα».

«Ο Στάθης Ψάλτης φοβόταν την Χριστίνα»

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Χριστίνα Ψάλτη εξαφανίστηκε, είχε μίσος. Δεν έδωσε ποτέ τα ρούχα του Στάθη στον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος ήταν στο γηροκομείο».

«Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό, ήθελε να φύγει, να χωρίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στάθης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά. Είχανε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνη όταν γνωρίστηκαν έλεγε ψέματα ότι είναι 22 ενώ ήταν 17. Όταν ερωτευόταν ήταν πολύ δοτικός, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.