ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Πολεμικό Μουσείο τιμά την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με ειδικές δράσεις και ελεύθερη είσοδο

Δείτε αναλυτικά

Το Πολεμικό Μουσείο τιμά την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με ειδικές δράσεις και ελεύθερη είσοδο

Το Πολεμικό Μουσείο τιμά την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με ειδικές δράσεις και ελεύθερη είσοδο, ως ακολούθως:

Δωρεάν αποστολή συλλεκτικών/αριθμημένων «Επιστολικών Δελταρίων του 1940» (καρτ ποστάλ), σε οποιονδήποτε προορισμό εκτός Αθηνών, μέσω της Στρατιωτικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας: 28 Οκτωβρίου (10:00-18:00).

Δωρεάν θεματικές περιηγήσεις των 25 ατόμων και διάρκειας 45 λεπτών, στις αίθουσες του 1940 και στο επετειακό διόραμα: 28 Οκτωβρίου (12:00, 14:00 και 16:00).

Βιωματικό-εικαστικό επετειακό πρόγραμμα με τίτλο «Εικαστικές Μάχες στο Πολεμικό Μουσείο», διάρκειας 90 λεπτών, για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, στην αίθουσα «Αδαμάντιος Κοραής» (τιμή συμμετοχής στο βιωματικό πρόγραμμα: 5 ευρώ το άτομο): 28 και 30 Οκτωβρίου (12:00, 14:00 και 16:00), 29 Οκτωβρίου (14:00 και 16:00).

Παιχνίδι αποκρυπτογράφησης λέξεων, με τη χρήση κώδικα επικοινωνιών του 1940: 28 Οκτωβρίου (10:00-18:00).

Παρουσίαση από τη Σημαιοφόρο ΠΝ Ελένη Αντωνακάκη της εικόνας «Η Παναγία της Νίκης», η οποία φιλοτεχνήθηκε από τον ζωγράφο Γιάννη Τσαρούχη, κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου στο Γκολέμι της Αλβανίας.

Συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας Ιστορικής Αναβίωσης και του Συλλόγου Διατήρησης Ιστορικών Οχημάτων, με στολές και εξοπλισμό της εποχής του 1940.

Προβολές επετειακού οπτικοακουστικού υλικού, σε σημεία των εκθεσιακών χώρων: 28, 29 και 30 Οκτωβρίου (09:00-19:00).

Σημείωση: Οι εγγραφές για κάθε δράση θα γίνονται την ίδια ημέρα στα καθορισθέντα σημεία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας έως τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού ατόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.