ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπάνιο κλικ: Όταν Νίκος Κούρκουλος και Κάτια Δανδουλάκη έπαιζαν μαζί στο θέατρο πριν 43 χρόνια (φωτο)

Σπάνιο κλικ: Όταν Νίκος Κούρκουλος και Κάτια Δανδουλάκη έπαιζαν μαζί στο θέατρο πριν 43 χρόνια (φωτο)

H Kάτια Δανδουλάκη και ο Νίκος Κούρκουλος είχαν συνυπάρξει μαζί στο θεατρικό σανίδι για την παράσταση «Πρόσκληση στον Πύργο» του Zαν Ανουίγ.

Η παράσταση ανέβηκε την περίοδο 1978-1979 στο Θέατρο Κάππα με πρωταγωνιστές τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς.

Στο προφίλ του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, ο οποίος έχει μια πλούσια συλλογή από παλιά περιοδικά από τη δεκαετία του ‘60 έως σήμερα, είδαμε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Νίκο Κούρκουλο να βρίσκονται πάνω στη σκηνή.

Η φωτογραφία είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» και μας πηγαίνει 43 χρόνια πριν.

Δείτε εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.