ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών αποχαιρετά των Κώστα Κουτσομύτη

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών αποχαιρετά των Κώστα Κουτσομύτη

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών εκφράζει «τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη και επίτιμου μέλους της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Κώστα Κουτσομύτη», ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

«Ο Κώστας Κουτσομύτης με τη ζωή του, το έργο και τη δράση του, υπήρξε ένα πρότυπο ανθρώπου και καλλιτέχνη. Με το επώνυμο δημιουργικό του έργο αναβάθμισε την ποιότητα των ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, τόσο στην Δημόσια Τηλεόραση όσο και στην Ιδιωτική. Οι μεγάλες παραγωγές που σκηνοθέτησε έφεραν πάντα την προσωπική του υπογραφή», αναφέρει η ανακοίνωση της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετέφερε, με μεγάλη επιτυχία, στην τηλεοπτική οθόνη τα πιο γνωστά έργα της νεοελληνικής λογοτεχνίας, κάνοντάς τα γνωστά στο ευρύ κοινό. Στους συναδέλφους της γενιάς του αλλά και της νεότερης γενιάς θα μείνει παρακαταθήκη το έργο του και όλοι θα θυμούνται την ευγένεια και την απλότητα του χαρακτήρα του», καταλήγει η ανακοίνωση της Εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.