Eκκλησιαστική ιστοσελίδα μηνύει τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Προσβάλλει την Παναγία»

Eκκλησιαστική ιστοσελίδα μηνύει τον Σπύρο Μπιμπίλα

Η ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, με αφορμή ανάρτηση του τελευταίου στην οποία παρομοιάζει την Παναγία με μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό.

Όπως εξηγεί η ιστοσελίδα: «Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα».

Η ανάρτησή του Σπύρου Μπιμπίλα γράφει:

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε!

Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγια είναι?΄΄

Επειδή εγώ εναντίον όλων των θρησκειών που μας χώρισαν, καμμια Παναγιά δεν μπορεί να βοηθήσει εάν εμείς όλοι δεν διορθωθουμε.

Σαχλαμάρα είναι να μην σκέπτεται ο καθενας που γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα τι συμβαίνει γύρω του΄΄.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειρωνεία υπάρχει για όλες τις θρησκείες που κοροιδευουν τον κοσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.