ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Έσβησε» ξαφνικά πάνω στη σκηνή σε ηλικία 62 ετών ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης

Η ανάρτηση του Σ.Μπιμπίλα

«Έσβησε» ξαφνικά πάνω στη σκηνή σε ηλικία 62 ετών ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών άφησε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας (8/4) κι ενώ βρισκόταν στη σκηνή για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, μιας και ο ίδιος τυχαία βρισκόταν σε διπλανή αίθουσα από εκείνη που βρισκόταν ο Μανώλης Γεωργιάδης.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Instagram, έγραψε:

«Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου.

Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε.

Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στη διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως τη σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Μανώλης Γεωργιάδης στον ιστότοπο aylogyrosnews στα μέσα Μαρτίου, είχε μιλήσει μεταξύ άλλων, για την επίδραση που θα μπορούσε να έχει η θεατρική παράσταση που έπαιζε στο κοινό, λέγοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά την πρώτη αντανακλαστική ηθική αντίδραση του θεατή που τον σπρώχνει να κατακρίνει την συμπεριφορά των πρωταγωνιστών μας … το βράδυ, λίγο πριν τον ύπνο (ή μέσα σε αυτόν) έρχεται η αναμέτρηση με την συνείδηση του θεατή για το τι πραγματικά θα έκανε ο ίδιος εάν ποτέ βρίσκονταν στην θέση τους. Η αυτογνωσία αυτής της πραγματικά προσωπικής απάντησης είναι αυτό που τελικά προσφέρει η παράσταση στον υποψιασμένο θεατή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.