ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Γ.Σκιαδαρέσης: Το θέατρο είναι μεγάλο κρεβάτι αλλά δεν έχει βιασμούς ανηλίκων

Τι είπε για την δίκη Λιγνάδη

Γ.Σκιαδαρέσης: Το θέατρο είναι μεγάλο κρεβάτι αλλά δεν έχει βιασμούς ανηλίκων

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στην ανοιχτή επιστολή που υπέγραψαν 343 πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και της δημοσιογραφίας και αφορά στην υπερασπιστική γραμμή που επιλέχθηκε στην δίκη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρωινή εκπομπή σχολίασε για τον Αλέξη Κούγια: «Προσέβαλε διάφορους ανθρώπους και του χώρου μου και δημοσιογράφους όλον αυτόν τον καιρό. Προσπάθησε να μεταφέρει τη δίκη έξω από τα δικαστήρια σε μια άλλου είδους δίκη, με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για μένα. Εφόσον υπήρχε αυτή η δράση από τον κ. Κούγια, εγώ δήλωσα την αλληλεγγύη μου σε αυτή την αντίδραση. Με ενόχλησε. Με προσέβαλε όταν άκουγα όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τη φράση του κ. Κούγια ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ναι ΟΚ… Δεν έχει όμως βιασμούς ανηλίκων, δεν συνηθίζεται να έχει βιασμούς ανηλίκων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.