Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ των Depeche Mode σε ηλικία 61 ετών

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Depeche Mode

Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ των Depeche Mode σε ηλικία 61 ετών

Ο Αντι Φλέτσερ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Depeche Mode, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Depeche Mode αναφέρουν: «Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτοι ανείπωτη θλίψη εξαιτίας του πρόωρου χαμού του αγαπημένου μας φίλου, μέλους της οικογένειας και του συγκροτήματος, Άντι “Φλετς” Φλέτσερ. Ο Φλετς είχε μια πραγματικά χρυσή καρδιά και ήταν πάντα εκεί όταν χρειαζόσουν υποστήριξη, μια ζωηρή συζήτηση, αρκετό γέλιο ή μια κρύα μπύρα. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και σας ζητάμε να τους κρατήσετε στη σκέψη σας και να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Μαζί με τον Μάρτιν Γκορ και τον Βινς Κλαρκ σχημάτισαν το συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας του ‘80. Ο Κλαρκ αποχώρησε πριν κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος, λίγο νωρίτερα όμως είχε ενταχθεί σε αυτό ο Ντέιβ Γκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις τους -Γκορ, Γκαν και Φλέτσερ- έγιναν ένα από τα εμπορικά και καλλιτεχνικά πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του ‘80 και της επόμενης, με παρουσία ως τις ημέρες μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.