ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Φωτίδης: «Ο Στάθης Ψάλτης έπαιρνε εξωπραγματικά λεφτά» – Γιατί δεν του έμεινε τίποτα στο τέλος

«Έδωσε πολλά χρήματα και σε κάποιες κοπέλες οι οποίες ήταν μαζί του»

Χ.Φωτίδης: «Ο Στάθης Ψάλτης έπαιρνε εξωπραγματικά λεφτά» – Γιατί δεν του έμεινε τίποτα στο τέλος

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την εποχή της βιντεοκασέτας και τις υψηλές αμοιβές, αλλά και στα μυθικά ποσά που φαίνεται να έπαιρνε ο αείμνηστος Στάθης Ψάλτης.

Παίξατε με τον Στάθη Ψάλτη σε αρκετές βιντεοκασέτες. Όντως ήταν τόσο τεράστια τα ποσά που έπαιρνε;

Έπαιρνε εξωπραγματικά λεφτά από τις βιντεοκασέτες, τα οποία τα μοίραζε. Σε όποιους είχαν ανάγκη.

Δεν του έμεινε τίποτα στο τέλος. Βέβαια, εν αδίκω, έδωσε πολλά χρήματα και σε κάποιες κοπέλες οι οποίες ήταν μαζί του, αλλά πήγαιναν μόνο για τα λεφτά. Αυτό το λάθος έκανε!

Τη δεκαετία του ’80 μεσουρανήσατε και στις βιντεοκασέτες. Οι περισσότεροι της χλεύαζαν τότε…

Στα πρώτα μου βήματα εγώ έγινα πρωταγωνιστής σε πολλές βιντεοκασέτες, γιατί οι παλιοί και μεγάλοι πρωταγωνιστές δεν τις είδαν με καλό μάτι στο ξεκίνημα τους και δεν λάμβαναν μέρος. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα φθηνές βιντεοκασέτες. Γυρίζαμε βιντεοκασέτες κινηματογραφικού τύπου.

Τα ποσά που σας έδιναν για να λάβετε μέρος σε μια βιντεοταινία ήταν όντως μεγάλα;

Τα ποσά ήταν δυσθεώρητα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Κάναμε μια τριπλή βιντεοκασέτα με τον Νίκο Φώσκολο, με τίτλο «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας» με τη Ζωή Λάσκαρη. Από αυτή τη δουλειά πήρα τόσα χρήματα, που άνοιξα ένα μαγαζί στον Βύρωνα. Σημερινή αξία περίπου 80.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.