ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς μετά τις φωτιές κοντά στο σπίτι του (φωτο)

«Φύγαμε.... Μακριά από τη φωτιά» έγραψε η σύζυγος του στην ανάρτηση της

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς μετά τις φωτιές κοντά στο σπίτι του (φωτο)

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες που πέρασε ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του, Λίλιαν, οι οποίοι έβλεπαν τη φωτιά να πλησιάζει και τις φλόγες να τους απειλούν από το σπίτι τους στην περιοχή του Καλαμακίου.

Η σύζυγος του μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» την Τρίτη 18 Ιουλίου, είπε ότι σε πολλές στιγμές προσευχήθηκε για να μην πλησιάσουν οι φλόγες στην κατοικία τους.

«Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο. Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν.

Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική».

Τελικά, το ζευγάρι εκκένωσε το σπίτι του και η Λίλιαν Φωκά ενημέρωσε πως βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου δημοσιεύοντας στο Facebook μια φωτογραφία του άντρα της από το νοσοκομείο, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας, χωρίς όμως να διευκρινίζει πως είναι η κατάσταση της υγείας του.

«Φύγαμε…. Μακριά από τη φωτιά» έγραψε στη λεζάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.