Ο Νότης Χριστοδούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την εμπειρία του Fame Story αλλά και τη στροφή που πήρε η καριέρα του.

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας», είπε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την προσωπική του ζωή και τόνισε πως θα ήθελε να κάνει παιδί… όμως δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, αν και θα ήθελα. Νομοθετικά, όμως, δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν παιδί, αλλά οκ θα ήθελα να έχω παιδιά. Νομίζω πώς όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη».

Τι κάνει τώρα ο Νότης Χριστοδούλου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μαρτυρά κι ο ίδιος, γύρισε στην σκηνογραφία. Πλέον κάνει σκηνογραφία σε μεγάλες τραγουδίστριες, όπως την Νατάσα Μποφίλιου, την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη