Μόλις το 39% εγκρίνει την οικονομική πολιτική του Τ.Μπάιντεν

Σε δημοσκοπική κατάρρευση βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ακολουθεί την πολιτική των υποχρεωτικών εμβολιασμών, καθώς οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι η οικονομίων των ΗΠΑ βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Η έγκριση για το χειρισμό της οικονομίας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέρχεται στο 39% σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή 14/11.

Συνολικά, το 70% των Αμερικανών αναφέρει ότι η οικονομία βρίσκεται σε κακή κατάσταση, το 55% αποδοκιμάζει την απόδοση του Μπάιντεν στο σύνολό της, ενώ το 41% δήλωσε ότι εγκρίνει τη δουλειά που κάνει ο Μπάιντεν ως πρόεδρος.

Καθώς ο πρόεδρος Μπάιντεν βρίσκεται σε νέο χαμηλό σημείο έγκρισης στη δημοσκόπηση της Washington Post-ABC News, οι Ρεπουμπλικάνοι απολαμβάνουν το μεγαλύτερο προβάδισμά τους έναντι των Δημοκρατικών στην 40ετή ιστορία των εκλογών.

Η εν λόγω δημοσκόπηση διενεργήθηκε στις 7-10 Νοεμβρίου μεταξύ 1.001 ενηλίκων.

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Monmouth αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι το εγκριθέν ποσοστό απόδοσης εργασίας του Μπάιντεν άγγιζε στο 42% ενώ το 50 % την αποδοκιμάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η νέα δημοσκόπηση… είναι απλά ένα ακόμη σημάδι, είναι απλά ένα ακόμη αποκορύφωμα του πολιτικού διλήμματος στο οποίο βρίσκονται ο πρόεδρος Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί», δήλωσε ο κ. Ware στο Sky News Australia.