Ο Α.Φάουτσι αναφέρεται στην ανοσοαπόκριση

Σε μια κρίση ειλικρίνειας (;) ο «αρχιερέας» της παράνοιας του Covid-19, Άντονι Φάουτσι, αναφέρεται στο φαινόμενο της ανοσοαπόκρισης (ADE).

Είναι κάτι για το οποίο είχαν προειδοποιήσει αρκετοί επιστήμονες, οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν μιλήσει για τους κινδύνους του μαζικού εμβολιασμού, αλλά το επίσημο αφήγημα τους θεωρεί «αιρετικούς».

Αυτή τη φορά όμως οι δηλώσεις γίνονται από τον κορυφαίο επιδημιολόγο των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι και σίγουρα τα όσα λέει δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Ο Α.Φάουτσι είπε συγκεκριμένα:

«Υπάρχει και άλλο ένα θέμα ασφάλειας. Εάν εμβολιάσεις κάποιον και κάνει ανοσοαπόκριση και μετά εκτεθεί στον ιό και μολυνθεί. Η ανοσοαπόκριση, τα αντισώματα που θα έχουν δημιουργηθεί, θα μεγιστοποιήσουν τη λοίμωξη και θα την κάνουν χειρότερη και ο μόνος τρόπος για να το γνωρίζουμε αυτό είναι να κάνουμε μια μελέτη σε βάθος.

Όχι με νορμάλ, υγιείς εθελοντές αλλά με ανθρώπους που βιώνουν επικίνδυνες καταστάσεις με την υγεία τους. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δηλαδή ένα εμβόλιο που τα αποτελέσματα του ήταν μια χαρά και ασφαλή έκανε τους ανθρώπους χειρότερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!