ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: Σoκαριστικό ατύχημα για Ρωσίδα ακροβάτη – Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός της

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού που είχε η Ρωσίδα ακροβάτης Εβγκένια Ασόνοβα κατά τη διάρκεια αγώνα στη Λετονία.

Στο βίντεο φαίνεται η Ασόνοβα να κρέμεται στο κενό από ένα σκοινί όταν ξαφνικά σπάει ο μηχανισμός ασφαλείας με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο προστατευτικό στρώμα.

Η πτώση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα η ακροβάτης να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική της στήλη και την ίδια να εκφράζει πλέον φόβους ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει ξανά.

Η νεαρή ακροβάτης παραμένει στο νοσοκομείο καθώς χρειάζεται βοήθεια για να μετακινηθεί.

Η ίδια κατηγορεί τους διοργανωτές για αργή αντίδραση στις κραυγές της καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

«Δύο από τους σπονδύλους μου έχουν καταστραφεί τελείως. Ο 12ος στο ύψος του στέρνου και ο πρώτος στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν νιώθω τα πόδια μου. Χρειάζομαι καθετήρα. Δεν θα κάνω άλλα χειρουργεία αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ μόνη μου» περιγράφει η ίδια την κατάστασή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λέει, μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα, οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να δώσουν ένα χρονικό πλαίσιο για την αποκατάστασή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.