ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα και επισκεψιμότητα τον Μάϊο

Μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων της χώρας

Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα και επισκεψιμότητα τον Μάϊο

Νέο άλμα του pronews.gr στην επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων τον μήνα Μάϊο: Έφτασε στην δεύτερη θέση μεταξύ όλων των ελληνικών ενημερωτικών σελίδων από την τρίτη θέση που είχε ανέβει τον περασμένο Μάρτιο, βάσει των στοιχείων της πλέον αξιόπιστης πλατφόρμας μέτρησης  αναγνωσιμότητας και επισκεψιμότας, παγκοσμίως, της Semrush.

H επιτυχία του pronews.gr γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν ληφθεί υπ’όψιν ότι συντελέστηκε σε έναν μήνα που ήταν πλήρης πολιτικών γεγονότων, όπως οι εκλογές της 21ης Μαΐου και ο ανταγωνισμός, όχι μόνο από τις ανταγωνιστικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, αλλά και από τα social media και την τηλεόραση, ήταν ακόμα μεγαλύτερος και ακόμα πιο έντονος από ότι συνήθως.

Σε ότι αφορά τον άμεσο ανταγωνισμό το pronews.gr,  πέρασε δεύτερο αφήνοντας στην τρίτη θέση το newsit.gr, ενώ πρώτο παραμένει το protothema.gr, και στην τέταρτη θέση και σε μεγάλη απόσταση από τα τρία πρώτα, ακολουθεί το iefimerida.gr.

Ο αγώνας της ενημέρωσης είναι καθημερινός για εμάς και η αρχή μας είναι «Η αλήθεια είναι ανίκητη».

Έχουμε συγκεκριμένες πολιτικές-κοινωνικές θέσεις και τις εκφράζουμε πάντα με θάρρος και παρρησία, δυσαρεστώντας, συχνά, την καθεστηκυία πολιτική και επιχειρηματική τάξη, αλλά ΜΕΤΑ την είδηση.

Η είδηση είναι για εμάς «ιερή» και προηγείται της άποψης. Γνώμη έχουμε και την λέμε, αλλά έπεται της είδησης.

Το άλμα του pronews.gr οφείλεται στην σκληρή δουλειά, αλλά και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του DNM Group που καθημερινά δημιουργούν πρωτογενές περιεχόμενο για το pronews.gr, την τηλεόραση νοτίου Ελλάδας ελεύθερης λήψης του PRONEWS, και τα διαδικτυακά κανάλια του, το συνεργαζόμενο Syros TV1, το defencenet.gr, το ygeianews.gr, το defencenet.ae, το defencenet.ru, το μηνιαίο περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, τα ένθετα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ της Κυριακής και πολλά άλλα.

Η στήριξή σας και η επιλογή του pronews.gr ως κύριου μέσου ενημέρωσής σας μας κάνει να προσπαθούμε ακόμα πιο σκληρά για την δική σας ενημέρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί το pronews.gr, είναι εσείς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ