ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Γεωργιάδης σε κατοίκους του Χαλανδρίου: «Αν δεν εκλεγεί η υποψήφια της ΝΔ θα χάσετε το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης»

«Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από τον Σ.Ρούσσο»

Α.Γεωργιάδης σε κατοίκους του Χαλανδρίου: «Αν δεν εκλεγεί η υποψήφια της ΝΔ θα χάσετε το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης»

Απειλές κατά των πολιτών του Χαλανδρίου εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ισχυρίστηκε επί της ουσίας ότι αν δεν βγει η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, Αγαπητού Χρύσα, τότε οι πολίτες… θα πρέπει να ξεχάσουν τα χρήματα του ΕΣΠΑ. 

«Θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης» δήλωσε κατά γράμμα προκαλώντας πολλές απορίες για το πώς άραγε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο!

«Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, δημοσιεύοντας το βίντεο με τις δηλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.