Βίντεο: Αστυνομικοί έξω από καφενείο στα Εξάρχεια προσπαθούν να κάνουν συλλήψεις

Βίντεο από την επιχείρηση των αστυνομικών στα Εξάρχεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από άλλη μία νύχτα καταδρομικών επιθέσεων με βόμβες μολότοφ από αντιεξουσιαστές που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Οι αντιεξουσιαστές αφού πραγματοποίησαν την επίθεση με τις βόμβες μολότοφ στη συνέχεια έτρεξαν στα στενά αναζητώντας καταφύγιο σε κτίρια της περιοχής προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τα ΜΑΤ, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, άρχισαν να κάνουν εκτεταμένους ελέγχους πέριξ της πλατείας Εξαρχείων. Μάλιστα επιχείρησαν να μπουν σε καφενείο (επί της πλατείας Εξαρχείων) καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση νωρίτερα εναντίον των αστυνομικών είχαν βρει καταφύγιο εκεί.

Ωστόσο η πόρτα στο καφενείο παρέμενε κλειστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά μετά από οδηγίες που έλαβαν οι αστυνομικοί αποχώρησαν από το καφενείο των Εξαρχείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.