Λ.Μπονούτσι: Διένυσε 575 χιλιόμετρα με σκοπό να μαζευτούν χρήματα προς ενίσχυση νοσοκομείου του Τορίνο

Για να αγοραστεί ένα μηχάνημα

Λ.Μπονούτσι: Διένυσε 575 χιλιόμετρα με σκοπό να μαζευτούν χρήματα προς ενίσχυση νοσοκομείου του Τορίνο

Με σύνθημα «Στον ίδιο δρόμο» η σύζυγος του αρχηγού της Γιουβέντους, Μαρτίνα Ματσάρι, διένυσε 575 χιλιόμετρα και πέρασε από 26 δήμους στην Ιταλία, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για ένα νοσοκομείο στο Τορίνο.

Η εκστρατεία της ξεκίνησε στις 1/5 και ολοκληρώθηκε μετά από 25 ημέρες και κατά την διάρκεια της συγκεντρώθηκαν 170.000 ευρώ από δωρεές.

Όλα τα χρήματα θα δοθούν στο νοσοκομείο «Regina Margherita» στο Τορίνο όπου νοσηλευόταν ο γιος της Ματέο, πριν από πολλά χρόνια.

Με τα 170.000 ευρώ το Νευροχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων θα αγοράσει ένα μηχάνημα για να σωθούν παιδιά που έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Το ταξίδι της Μαρτίνας ξεκίνησε από την Αδριατική και διέσχισε συνολικά 26 δήμους, έχοντας ως συνοδεία περισσότερες από 300 γυναίκες.

Την Μαρτίνα όταν έφτασε στο Τορίνο την υποδέχτηκε ο σύζυγος της Λεονάρντο Μπονούτσι μαζί με τα τρία τους παιδιά. Εκεί ήταν και η Αλένα Σερέντοβα, πρώην σύζυγος του Μπουφόν, η Καρολίνα Μπονιστάλι (σύζυγος του Κιελίνι) και η σύντροφος του Αντρέα Ανιέλι, Ντενίζ Ακαλίν.

«Είναι η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου, γεμάτη από όλα όσα μπορεί να ελπίζει να βρει ένας άνθρωπος στον δρόμο που ταξιδεύει. Ξέρω ότι άλλαξα κάτι. Έφυγα με την ελπίδα ότι αυτή η πρωτοβουλία θα μου επέτρεπε να συνειδητοποιήσω ότι η επιθυμία για αποκατάσταση ωρίμασε με τα χρόνια», θα πει η Μαρτίνα Ματσάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.