ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκλητικός Δ.Οικονόμου: «Δεν θα σου γεμίσει το ρεζερβουάρ ο Κ.Μητσοτάκης – Μείωσε το καλοριφέρ δε θα κρυώσεις»

«Μειώστε τις βόλτες με το αυτοκίνητο» λέει ο Δ.Οικονόμου στους πολίτες

Προκλητικός Δ.Οικονόμου: «Δεν θα σου γεμίσει το ρεζερβουάρ ο Κ.Μητσοτάκης – Μείωσε το καλοριφέρ δε θα κρυώσεις»

Προκλητικότατες δηλώσεις έκανε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, στη ραδιοφωνική του εκπομπή στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την κυβέρνηση για την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα μας. 

«Κατεβάστε ένα βαθμό το καλοριφέρ, μειώστε τις βόλτες με το αυτοκίνητο. Δεν μπορεί να σου δώσει ο Μητσοτάκης όλα τα λεφτά που σου λείπουν, ούτε να σου γεμίσει το ρεζερβουάρ ολόκληρο», είπε ο Δ.Οικονόμου.

Ακόμη προέβαλλε το γνωστό κυβερνητικό αφήγημα της ατομικής ευθύνης λέγοντας «Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ρε παιδί μου, ως άτομα», παραδεχόμενος εμμέσως ότι καλύτερα να το πάρουμε απόφαση, πως δραστικά μέτρα κατά της ακρίβειας δεν πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση, που απέδειξε και στη Σύνοδο, πως είναι άτολμη για να διεκδικήσει οτιδήποτε για τους πολίτες της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δ.Οικονόμου

«Υπάρχει ένα ραβδί που θα τα λύσει όλα αυτά; Υπάρχουν λεφτά ατελείωτα που θα μας γεμίσει η κυβέρνηση; Άκουγα χθες πολίτες χθες για παράδειγμα να λένε «δε φτάνουν τα λεφτά». Δε φτάνουν όντως, μπορεί όμως να στο γεμίσει το ρεζερβουάρ ο Μητσοτάκης και να σου δώσει τα χρήματα που θα σου λείψουν; Όχι είναι η απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλω να πω πως θα πληρώσουμε το κόστος όλοι μας. Λέω τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ρε παιδί μου, ως άτομα. Δηλαδή, εσύ στην οικογένειά σου, εγώ στη δικιά μου οικογένεια. Μπορώ ας πούμε να κάνω κάτι; Να μετριάσω ας πούμε τις περιττές μετακινήσεις. Αντί να πάω πέντε βόλτες, να πάω τρεις ξέρω ‘γω. Να κατεβάσω ένα βαθμό το καλοριφέρ. Δε θα κρυώσεις…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.