ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αμηχανία Μ.Βορίδη για την ήττα Κ.Μπακογιάννη: «Ήταν έκπληξη – Δεν την περιμέναμε»

«Έχουνε συμβεί ορισμένα σημαντικά πράγματα στην Αθήνα τα οποία θεωρώ ότι αξίζει κανείς να αναλύσει»

Η αμηχανία Μ.Βορίδη για την ήττα Κ.Μπακογιάννη: «Ήταν έκπληξη – Δεν την περιμέναμε»

Η ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στις εκλογές για τον Δήμο Αθηνών προκάλεσε την έκπληξη του Μάκη Βορίδη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος.

Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα της κάλπης που συντέλεσαν στη στρατηγική ήττα της ΝΔ, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ως «έκπληξη» για τη ΝΔ τη μεγάλη ανατροπή του Χάρη Δούκα που επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων.

«Αυτό το οποίο πραγματικά ήταν έκπληξη ήταν η Αθήνα. Την Αθήνα δεν την περιμέναμε. Η Αθήνα όντως με ό,τι αναλύσεις μπορούσαμε να κάνουμε, το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορούσε να βγει. Έχουνε συμβεί ορισμένα σημαντικά πράγματα στην Αθήνα τα οποία θεωρώ ότι αξίζει κανείς να αναλύσει», είπε ο Μάκης Βορίδης στο Action24.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

Όσον αφορά τη Θεσσαλία, ο υπουργός σχολίασε χαρακτηριστικά ότι ο Κώστας Αγοραστός «χρεώθηκε το αποτέλεσμα των καταστροφών και συνδέθηκε η διαχείριση των καταστροφών με την περιφερειακή και ευρύτερα με την αυτοδιοίκηση», ενώ για τη Θεσσαλονίκη, τα Ιόνια Νησιά, τη Δυτική Μακεδονία δήλωσε ότι στο γαλάζιο «στρατόπεδο» υπήρχε εικόνα περί «σημαντικών δυσκολιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέραμε ότι τα πράγματα είναι κοντά», συμπλήρωσε ο Μάκης Βορίδης για το αποτέλεσμα στην Ανατολική Μακεδονία που κρίθηκε στο όριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.